Slip Disc GDN 02

Info kesihatan: Slip Disc

Rawatan Fisioterapi ke rumah. Demi keselesaan & Fleksibel

Jimat Masa & Tenaga.  Kenapa perlu ke pusat rawatan kalau kami boleh ke rumah anda.

Kawasan Terlibat
sakit leher sebelah kanan doktersehat

Sakit Leher: Punca Otot Tegang Di Leher

Sakit Leher: Punca Otot Tegang Di Leher Pernahkah leher anda terasa sakit atau lenguh seakan otot tegang sehingga   boleh mengehadkan pergerakan kepala dan leher serta mengganggu aktiviti harian. Jika anda mengalami masalah tersebut, jangan ambil ringan! Itu petanda yang anda perlu ambil rawatan. Teruskan membaca artikel ini untuk mengetahui punca

Loading

Read More »
Scoliosis Treatment

Scoliosis Treatment & Exercise You Should Try

Scoliosis symptoms can be seen when standing straight or leaning forward. It becomes more noticeable as the individual grows older or the curve worsens. Therefore, we will share scoliosis symptoms that you need to be aware of, top 4 treatment for scoliosis, and exercise you can do.

Loading

Read More »
penting diketahui ini penanganan pertama yang haru

3 Ikhtiar Rawatan Strok Terbaik dan Berkesan

Serangan strok tidak boleh dipandang ringan kerana ia boleh berlaku secara tiba-tiba. Malah, ia juga menyumbang kepada kes kematian yang tinggi di negara kita. Kami akan membantu anda mengenal pasti simptom dan punca serangan strok serta rawatan strok yang diperlukan.

Loading

Read More »
frozen shoulder

Frozen Shoulder Home Exercise You Should Try

Frozen Shoulder Home Exercise You Should Try Many can agree that having joint pain is one of the most annoying and bothersome problems to have. Some of the common joint pains include a frozen shoulder. Also known as adhesive capsulitis, a shoulder that is frozen can be defined as a

Loading

Read More »

Fisioterapi: Kecederaan Sukan

Tips & Cara Senaman meningkatkan Kesihatan

Sakit Belikat? Tips Ringkas Rawatan Fisioterapi

Jom tonton sebuah sketsa pendek, membincangkan kebiasaan atau norma dalam masyarakat kita berkaitan masalah sakit belikat atau sakit belakang.

Sakit Leher: Tips dan Senaman

Tonton tips ringkas berkaitan masalah yang sering terjadi kepada kita iaitu Sakit Leher. Apakah punca-puncanya dan bagaimana cara untuk mengelakkan ia berlaku.

Cara Mudah Kurangkan Sakit Belakang Dalam 5 Minit !!!

Pernahkah anda rasa tidak selesa di bahagian belakang? Apabila sakit belakang menyerang, mula terasa sukar nak bergerak seperti normal oleh kerana terlalu sakit ?

Watch more on Youtube Physiomobile TV

Feature Article

The Star : Mending Business Growth

MAU SEMBANG: Ep 17